Ο δρόμος ενός αθλητή προς τη βέλτιστη απόδοση δεν τελειώνει ποτέ

Ενώ οι αθλητές αλλάζουν ομάδες έχοντας κάθε χρόνο διαφορετικούς στόχους, η απαίτηση το να εξελίσσονται για να παραμείνουν στην ελίτ του αθλήματος, αλλά και να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο, παραμένει σταθερή. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουν αυτό είναι να ξεκλειδώσουν και να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα το σώμα τους από τραυματισμούς.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η FUNCTIONAL MOVEMENT, αναπτύσσει εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα, για αθλητές όλων των ηλικιακών ομάδων από τις ακαδημίες μέχρι και το επίπεδο του πρωταθλητισμού. Προσφέρουμε ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας αθλητής και μία ομάδα, έτσι ώστε να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εκπαίδευσή και οι υπηρεσίες μας, στηρίζονται στη πρωτοποριακή μέθοδο κινητικής αξιολόγησης FMS με τους αισθητήρες DorsaVi, με στόχο τη δημιουργία  ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων, τα οποία θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των αθλητών και των ομάδων, προστατεύοντας τους ταυτόχρονα από τραυματισμούς. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να αξιολογήσουμε τις δεξιότητες των παικτών, παρέχοντας στους προπονητές μια εικόνα των φυσικών ικανοτήτων των παικτών τους, με στόχο να πετύχουμε τη μέγιστη προσαρμοστικότητα, στο άθλημα το οποίο προπονούνται. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω ενός συνδυασμού ατομικών και ομαδικών προπονήσεων καθώς και εργαλείων για κινητά, tablet και χρήσιμου διαδικτυακού υλικού, έτσι ώστε οι ομάδες και οι αθλητές τους, έχουν πάντοτε χρήσιμα δεδομένα, ιδέες και καθοδήγηση από ειδικούς.

Συνεργαζόμαστε με πρωταθλητές και ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας και του TAE KWODO, με ακαδημίες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις και Πινγκ Πονγκ και με επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση