Τι είναι το TELEHEALTH

Η φυσική άσκηση και θεραπεία εξελίσσεται μέσω της τεχνολογίας Telehealth και της τηλεϊατρικής, αλλάζοντας πλέον τον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς εκτελούν τις θεραπείες τους. Λογισμικά τηλεϊατρικής και άλλα τεχνολογικά εργαλεία, επιτρέπουν στους επαγγελματίες της υγείας και της άσκησης να παρέχουν πλέον ευέλικτη φροντίδα και από απόσταση στους ασθενείς τους.

Στο Functional Movement, μπορούμε πλέον να ελέγξουμε την πρόοδο των ασθενών μας και να τους βοηθήσουμε στην επιτυχή εκτέλεση του θεραπευτικού τους προγράμματος εξ αποστάσεως. Μπορείτε να εκτελέσετε το θεραπευτικό σας πρόγραμμα από το σπίτι κάτω από τη συνεχή επίβλεψή μας. Χρησιμοποιώντας εφαρμογές τηλεϊατρικής, δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους με μυοσκελετικούς πόνους και χρόνιες παθήσεις να εκτελέσουν τη θεραπεία τους μέσω ατομικών διαδικτυακών συνεδριών.

Η διαδικασία

  • Βήμα 1ο: Κάντε κλικ στη φράση Online Αξιολόγηση και χωρίς καμία χρέωση, μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή η οποία προσομοιώνει σε μεγάλο βαθμό τη φυσική εξέταση στο θεραπευτήριο, μας στέλνετε το ιατρικό ιστορικό σας. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

  • Αφού λάβουμε το πλήρες ιατρικό ιστορικό, επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να μας δώσετε κάποιες πιο αναλυτικές πληροφορίες. Σ’ αυτό το σημείο θα συζητήσουμε και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας θεραπεύσουμε.

  • Σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα άσκησης, σύμφωνα με την κατάσταση του σώματός και της υγείας σας. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους πόνους που σας ταλαιπωρούν. Η πρώτη διαδικτυακή συνεδρία είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ ώστε να επιβεβαιώσετε ότι οι διαδικασίες μας ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Προς ενημέρωσή σας,

για καλύτερα αποτελέσματα θα ήταν προτιμότερο οι 2 πρώτες συνεδρίες να γίνουν με τη φυσική μας παρουσία, ώστε να σας εκπαιδεύσουμε στο πως να εκτελείτε σωστά το θεραπευτικό σας πρόγραμμα. Επίσης θα ήταν προτιμότερο να πραγματοποιείται κάθε 15 – 20 μέρες μία συνεδρία με τη φυσική μας παρουσία.

Βέβαια στην περίπτωση που το πρόβλημα σας μπορεί να θεραπευτεί από απόσταση, χωρίς να απαιτείται κάποια χειρωνακτική θεραπεία μπορούμε να ακολουθήσουμε μόνο διαδικτυακές συνεδρίες.

Στο functional movement, πιστεύουμε ότι για να εκτελεστεί ένα θεραπευτικό πρόγραμμα άσκησης σωστά και με ασφάλεια, θα πρέπει να εκτελείται υπό την επιτήρηση ενός επαγγελματία της υγείας & της άσκησης. Πόσο μάλλον όταν απευθυνόμαστε σε ασκούμενους που πάσχουν από μυοσκελετικούς πόνους (μέση, γόνατα, αυχένα) και χρόνιες παθήσεις.

Δωρεάν Online Αξιολόγηση

Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας