Λάστιχα

Functional Movement

Η κακή στάση σώματος αποτελεί την αιτία πολλών μυοσκελετικών πόνων και τραυματισμών, από τους οποίους υποφέρουν άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής.

«Το φάρμακο» το οποίο απομακρύνει τους πόνους και επηρεάζει θετικά την υγεία του ανθρώπινου σώματος, προστατεύοντάς το ταυτόχρονα από συχνούς μυοσκελετικούς πόνους στην πλάτη, στον αυχένα, στη μέση κ.α, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες έρευνες, είναι σωστή στάση σώματος.

Η στάση σώματος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε, αν εμφανιστεί κάποιος μυοσκελετικός πόνος, διότι συνδέεται άμεσα με τη δομική σύσταση του σώματός μας.

Δωρεάν Online Αξιολόγηση

Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας

Απευθυνθείτε στο Functional Movement

Γνωρίζοντας ότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένα εντελώς αλληλεξαρτώμενο σύστημα, παρομοιάζοντάς το με μία αλυσίδα, κατανοούμε ότι αν μία περιοχή του σώματός δεν κινείται σωστά, τότε αυτό θα επιβαρύνει κάποια άλλη περιοχή του. Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία δημιουργήθηκε το Λειτουργικό Σύστημα Εκπαίδευσης & Διόρθωσης Κινητικών Μοτίβων “ Functional Patterns” (FP).

Το “Functional Patterns” (FP), εφαρμόζεται για να διορθώσουμε λάθος θέσεις σώματος όπως, κύφωση, λόρδωση, πλατυποδία, forward head, γόνατα “valgus”, sway-back κ.α, όπου χρησιμοποιώντας ειδικά λάστιχα εκγύμνασης, και εφαρμόζοντας αποτελεσματικές & πιστοποιημένες τεχνικές, «δένουμε» το ανθρώπινο σώμα, δίνοντάς του την κατεύθυνση και τη σταθερότητα που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έτσι ώστε όχι μόνο να το προστατέψουμε από τραυματισμούς, αλλά και να το εκπαιδεύσουμε στο να στέκεται και να κινείται σωστά.

Έτσι εφαρμόζοντας το σύστημα “Functional Patterns” (FP), υιοθετούμε μία σωστή και δυναμική στάση, η οποία θα μας απαλλάξει από τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων για μια ολόκληρη ζωή, δημιουργώντας ένα λειτουργικό και δυνατό σώμα.

Οι τεχνικές αυτές έχουν βοηθήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας, να αντιμετωπίσουν τη βασική αιτία του πόνου και των δυσλειτουργιών τους, και να απαλλαγούν από τους μυοσκελετικούς πόνους μια και καλή.