Εταιρίες

Functional Movement

Βοηθάμε τις εταιρείες να βελτιώσουν την υγεία και την απόδοση των υπαλλήλων τους, ενώ ταυτόχρονα τους προστατεύουμε από μελλοντικούς μυοσκελετικούς τραυματισμούς στο χώρο εργασίας.

Για όλες τις επιχειρήσεις είτε πρόκειται για μεγάλη είτε πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση, η υγεία και η ευεξία των εργαζομένων τους, αποτελεί μία επένδυση για την επιχείρηση.

Έχει αποδειχθεί ότι όταν οι εργαζόμενοι δημιουργούν νέες υγιεινές συνήθειες, η απόδοσή τους βελτιώνεται όχι μόνο στο χώρο εργασία τους, αλλά και σε όλες τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Άσκηση – Ευεξία – Διατροφή

Το Functional Movement έχει πρωτοποριακή θέση στις υπηρεσίες άσκησης και ευεξίας στο χώρο εργασίας, όπου με τη μέθοδο FMS, αξιολογεί την κίνηση των εργαζομένων σε πραγματικό χρόνο εντοπίζοντας ασυμμετρίες, αδυναμίες και κινητικούς περιορισμούς στο σώμα τους, δημιουργώντας στη συνέχεια εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης, το οποίο διορθώνει τις αδυναμίες οι οποίες εντοπίστηκαν, προστατεύοντας τoν εργαζόμενο από μελλοντικούς μυοσκελετικούς τραυματισμούς (πόνους στον αυχένα, στη πλάτη, στη μέση κ.α) ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την απόδοση και τη διάθεση του.

Προσφέρουμε στους εργοδότες ένα συνδυασμό υπηρεσιών άσκησης, ευεξίας, διατροφής, οργάνωσης χώρων άσκησης, μέσω του διαδικτύου, μέσω εφαρμογών για κινητά & tablet, αλλά και μέσω προσωπικής καθοδήγησης.

Πρωτοποριακά Προγράμματα

Στο functional movement εφαρμόζουμε πρωτοποριακά προγράμματα εταιρικής ευεξίας (κινητική αξιολόγηση, αξιολόγηση της αναπνοής, συμβουλές διατροφής), χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης κίνησης και αναπνοής FMS & DorsaVi.

Τα προγράμματα του Functional Movement οδηγούν στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας, μειώνουν τους παράγοντες κινδύνου για μελλοντικούς τραυματισμούς και δημιουργούν μία νέα φιλοσοφία στους εργαζομένους, κάτι το οποίο αποτελεί μια υψηλή επένδυση για τις εταιρείες.

Δωρεάν Online Αξιολόγηση

Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας