Έχοντας ως αφορμή τη δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι μας βιώνουμε, την περιορισμένη μετακίνηση και κίνηση μας και επειδή τα μυοσκελετικά προβλήματα δεν σταματούν στον Κορονοϊο δημιουργήσαμε την υπηρεσία «Μένουμε σπίτι – μένουμε σε κίνηση».

Η φυσική άσκηση και θεραπεία εξελίσσεται μέσω της τεχνολογίας Telehealth και της τηλεϊατρικής, αλλάζοντας πλέον τον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς εκτελούν τις θεραπείες τους. Λογισμικά τηλεϊατρικής και άλλα τεχνολογικά εργαλεία, επιτρέπουν στους επαγγελματίες της υγείας και της άσκησης να παρέχουν πλέον ευέλικτη φροντίδα και από απόσταση στους ασθενείς τους.
To Functional Movement ήδη παρέχει την υπηρεσία Telehealth μέσω της οποίας κάποιος μπορεί να εκτελεί τη θεραπεία του διαδικτυακά αλλά και με φυσική παρουσία. Πλέον επειδή «Μένουμε σπίτι» δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να εκτελέσουν θεραπευτικές συνεδρίες άσκησης αποκλειστικά διαδικτυακά.


Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται σε 3 βήματα:

Βήμα 1ο: Στην ιστοσελίδα μας πατήστε το μενού Online Αξιολόγηση. Χωρίς καμία χρέωση, μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή η οποία προσομοιώνει σε μεγάλο βαθμό τη φυσική εξέταση στο θεραπευτήριο, μας στέλνεται το ιατρικό ιστορικό σας. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Βήμα 2ο: Αφού λάβουμε το πλήρες ιατρικό ιστορικό, επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να μας δώσετε κάποιες πιο αναλυτικές πληροφορίες. Σ’ αυτό το σημείο θα συζητήσουμε και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας θεραπεύσουμε.

Βήμα 3ο: Σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα άσκησης, σύμφωνα με την κατάσταση του σώματός και της υγείας σας. Ο στόχος είναι να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους πόνους που σας ταλαιπωρούν. Η πρώτη διαδικτυακή συνεδρία είναι πάντα δωρεάν ώστε να επιβεβαιώσετε ότι οι διαδικασίες μας ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Το πρόγραμμα «Μένουμε σπίτι – μένουμε σε κίνηση» ισχύει μόνο για το διάστημα που η κίνηση μας είναι περιορισμένη λόγω του κορονοϊού.

Στο functional movement, πιστεύουμε ότι για να εκτελεστεί ένα θεραπευτικό πρόγραμμα άσκησης σωστά και με ασφάλεια, θα πρέπει να εκτελείται υπό την επιτήρηση ενός επαγγελματία της υγείας & της άσκησης. Πόσο μάλλον όταν απευθυνόμαστε σε ασκούμενους που πάσχουν από μυοσκελετικούς πόνους (μέση, γόνατα, αυχένα) και χρόνιες παθήσεις.