Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΑΣ

  • 8 τύποι αξιολογήσεων
  • Live συνεδρίες
  • Ραντεβού online
  • Ιστορικό αξιολογήσεων
  • Γραφήματα
  • Φωτογραφίες ασκούμενου

Είσαι επαγγελματίας υγείας;

Το Cuerpo Reforma είναι για σένα!

Cuerpo Reforma

Το Cuerpo reforma είναι ένα εργαλείο αξιολόγησης του ανθρώπινου σώματος, το οποίο ελέγχει την κινητικότητα και τη σταθερότητα των αρθρώσεων του ασκούμενου, εντοπίζοντας παράλληλα κινητικούς περιορισμούς και ασυμμετρίες. 

auxenas
auxenas-axiologisi

Σε ποιους απευθύνεται

Το Cuerpo reforma απευθύνεται σε:

Α) Φυσικοθεραπευτές, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσουν τις λειτουργικές και δυσλειτουργικές περιοχές των ασθενών τους, αλλά και να γνωρίσουν το επίπεδο των ικανοτήτων τους. Αυτό θα τους βοηθήσει στο να σχεδιάσουν και να προγραμματίσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο εκτός από ασφαλές, θα είναι και αποτελεσματικό. 

Β) Καθηγητές Φυσικής αγωγής, οι οποίοι θα μπορούν να σχεδιάζουν εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης, σύμφωνα με τις ικανότητες και τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό, καταρχήν την ασφαλή εκγύμναση του και κατά δεύτερον το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γ) Προπονητές, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα στο να εντοπίσουν λειτουργικές και δυσλειτουργικές περιοχές των αθλητών τους, ώστε στη συνέχεια με το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα να τις βελτιώσουν, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόδοσή τους.   

Με το Cuerpo reforma, μπορείτε να αξιολογήσετε με ακρίβεια το προφίλ, τις ικανότητες και τις ανάγκες του ασθενούς σας ή του ασκούμενού σας ή του αθλητή σας μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζεται αναλυτικό εργαστήριο ή ακριβός εξοπλισμός.

On line Coaching Therary - On line Συμβουλευτική​

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την κατανόηση, τη βελτίωση και τη διαχείριση του χρόνιου πόνου, τα οποία όλα καταλήγουν στο ότι η καταλληλότερη και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων χρόνιων καταστάσεων, δεν είναι ούτε η χρήση φαρμάκων, ούτε η ακινησία, αντιθέτως είναι η κινησιοθεραπεία και η άσκηση.

Η υπηρεσία “οn line Coaching Therapy” στοχεύει στο να ενημερώσει και παράλληλα να εντρυφήσει τους ασκούμενους – ασθενείς οι οποίοι ταλαιπωρούνται από χρόνιους πόνους, να κατανοήσουν τη σημασία της σωστής σωματικής κίνησης και της σωστής στάσης σώματος. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν ότι η συγκεκριμένη μορφή θεραπείας δεν είναι μια απλή διεκπεραίωση – εκτέλεση ενός συμβατού ασκησιολογίου, αλλά είναι μια εμπειρία που θα μεταμορφώσει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα του ασκούμενου. 

Μέσω του On line Coaching Therary, προσπαθούμε να εξηγήσουμε τους ασκούμενους – ασθενείς τη σημασία του να συμμετάσχουν ενεργά σε όλη αυτή τη διαδικασία θεραπείας, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης τους αναφέρουμε πόσο σημαντικό είναι το να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κινητικές συμπεριφορές και συνήθειες χρόνων, ώστε να απαλλαγούμε από τους πόνους που μας ταλαιπωρούν και να νοιώσουμε ξανά δυνατοί και δημιουργικοί. 

online-therapy

Κατά τη διάρκεια μιας On line Coaching Therary συνεδρίας, προσπαθούμε να πάρουμε ένα ιστορικό από τον ασκούμενο – ασθενή, να αξιολογήσουμε κάποιες δραστηριότητες ή καθημερινές συνήθειες οι οποίες μπορεί να αλλοιώνουν τη στάση και την κινητική λειτουργία του σώματός του. Και στη συνέχεια του προτείνουμε τρόπους με τους οποίους μπορεί να διαχειριστεί ή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του, αλλά και το είδος της άσκησης το οποίο θα τον βοηθήσει στο πρόβλημά του.